Akademija GP

Akademija GP prinaša koristne informacije za vse, ki nameravajo kupiti kateri od izdelkov iz ponudbe znamke GP Batteries. Ne veste, katera baterija je najbolj primerna za v nizke temperature in se ne izprazni? Bojite se, ali je zmogljivost nove prenosne baterije, o kateri premišljujete, zadostna? Prav na ta vprašanja boste našli odgovore v uvodnih dveh člankih baše serije.

Čelovky

Jako dárek pro dobrodruhy.
Jak vybrat tu správnou?

Svítilny

Jak vybrat tu nejvhodnější?
Na co si dát pozor?

Predstavljamo GP

Družba GP Batteries International Limited se že več kot 50 let ukvarja z razvojem in proizvodnjo baterij ter izdelkov, povezanih z baterijami, spada pa med TOP 5 družb tega segmenta. Proizvodni obrati družbe se nahajajo na Kitajskem, v Vietnamu in Maleziji, podpirajo pa jih poslovne pisarne v Aziji, Evropi in Severni Ameriki.

Več

Prodajna mreža GP

Ali vas kateri od izdelkov znamke GP Batteries zanima? Bi ga želeli pogledati in zvedeti zanj več? Vabimo vas, da obiščete prodajno mrežo naših partnerjev, ki vam ga predstavijo in posredujejo dodatne informacije.

Online nakup

Kako izdelke znamke GP Batteries kupite čim hitreje, ne plačate dostave in poleg tega dobite tudi odličen prodajni servis ? Obiščite našo spletno trgovino in izbirajte v celotni ponudbi znamk GP Batteries in EMOS.

V spletno trgovino