O družbi EMOS

Pooblaščen distributer znamke GP Batteries na Češkem, Slovaškem, v Sloveniji in na Madžarskem je družba EMOS spol. s r.o. s sedežem v Přerovu. Že od leta 1991 v naši ponudbi najdete široko paleto izdelkov – od koaksialnih kablov in podaljškov do majhnih aparatov, svetil, svetlobnih virov in baterij. Izdelke znamke EMOS in GP Batteries lahko kupite v verigah, specializiranih trgovinah na debelo, v trgovinah z drobno električno opremo, v spletni trgovini družbe EMOS ali v spletnih trgovinah njenih poslovnih partnerjev. Poseben poudarek dajemo na standardno kakovost izdelkov, ki jih dobavljamo, brezhiben servis in inovativne tehnične rešitve. EMOS – Poenostavljamo življenje.

Podatki za izstavitev računa

Podjetje:
EMOS spol. s r.o.
Sedež:
Lipnická 2844, 750 02 Přerov, Češka
Mat. št.:
19014104
Referenčna številka:
1167 C, Okrožno sodišče v Ostravi

Kontaktni podatki

Telefon:
420 581 261 111
Email:
www:
Facebook

Kontaktni obrazec

Ali želite tudi vi postati distributer izdelkov znamke GP? Pišite nam.

Obvezna postavka
Obvezna postavka
Obvezna postavka
Obvezna postavka
Obvezna postavka

Prodajna mreža GP

Ali vas kateri od izdelkov znamke GP Batteries zanima? Bi ga želeli pogledati in zvedeti zanj več? Vabimo vas, da obiščete prodajno mrežo naših partnerjev, ki vam ga predstavijo in posredujejo dodatne informacije.

Online nakup

Kako izdelke znamke GP Batteries kupite čim hitreje, ne plačate dostave in poleg tega dobite tudi odličen prodajni servis ? Obiščite našo spletno trgovino in izbirajte v celotni ponudbi znamk GP Batteries in EMOS.

V spletno trgovino